Deze heerlijke lamsribbetjes zijn te marineren en te bereiden als spareribs, uit de oven of van de barbecue.
Biologisch Lamsschouder met been is heerlijk als stoofvlees. Na een middagje sudderen geniet iedereen van het heerlijke draadjesvlees. Het vlees droogt niet zomaar uit dankzij het dunne laagje vet aan de buitenkant.
Lamsniertjes zijn een feest op tafel. Een variatie op het andere soorten vlees. Het is prima zelf klaar te maken en voor veel recepten geschikt. Eén van de bekendste is de Engels 'steak and kidneypie'.
Biologisch Lamshart is rijk aan ijzer en zeer geschikt voor het maken van een stoofpotje.
Lamslever is ontzettend gezond. Het vlees bevat veel vitamine A, vitamine B-12, D, E, K2 én het vlees zit bomvol ijzer en eiwitten. Het eenvoudig in bereiding en heerlijk van smaak.
Deze biologisch Dynamische schapenvacht is afkomstig van onze eigen Noord-Hollander schapen. De vachten zijn gelooid met natuurlijke middelen en daardoor ontzettend zacht. De vacht is van kont tot kruin 110 centimeter lang.
Deze biologisch Dynamische schapenvacht is afkomstig van onze eigen Noord-Hollander schapen. De vachten zijn gelooid met natuurlijke middelen en daardoor ontzettend zacht. De vacht is van kont tot kruin 100 centimeter lang.