Vernieuwend en verrassend is hoe we deze drogeworst omschrijven, zacht van smaak en bite
Een smaakvolle, sappige rookworst gekruid met biologische kruiden. Deze rookworst is gemaakt en gerookt bij Klaver de Keurslager in Dronten.
Een echte best-seller, 2 heerlijke lams saucijzen à 100 gram per stuk. Ook heel geschikt voor de jongste aan tafel. Het vlees komt van de nek van het lam.
Deze merguez worstjes zijn gemaakt van biologisch lamsvlees ze wegen circa 350 gram per 4 stuks.
Overheerlijke mild gekruide lamsburgers zijn voor elke combinatie in. Lekker op een broodje met verse groenten, of bij gebakken aardappelen en tuinbonen. Succes gegarandeerd!
Lams lapjes zijn malse braadlapjes gesneden van de bil van het lam. Het is zacht, mals en een smaakvol stukje vlees. Ca. 250 gram
De lamsprocureur afkomstig uit de nek van het lam heeft een prachtige structuur en een authentieke smaak. Een procureur kan als braadstuk bereid worden maar is ook heerlijk van de barbecue.
Lamsbout met been komt van de bil van het lam. Het is een heerlijk stukje mager vlees.
Lamsbout met been komt van de bil van het lam.
Lamsbout komt van de bil van het lam, de slager heeft het bot al verwijderd waardoor het makkelijk te snijden is.
Lamsbout komt van de bil van het lam. Lamsbout is ook in stukken van een kilo verkrijgbaar.
Lamsbout met been komt van de bil van het lam. Het is een heerlijk stukje mager vlees. De plakken geven extra gemak!
Lamsrack is afkomstig uit de rug van het lam, vandaar die kenmerkende vorm. Succes gegarandeerd tijdens elk diner. Vers van onze eigen biologische lammeren
De lamskotelet leent zich uitstekend voor de barbecue of een gezellig diner. Dit malse stukje vlees is veelzijdig en iedereen is er gek op! Het bot in het vlees geeft die unieke smaak, ca 350 gram
De dikke plakken die gemaakt worden van de lendenwervel noemen we zadel koteletten. Overheelijk vers vlees en perfect voor de barbecue. Kort grillen van het vlees is voldoende om te genieten van dit unieke stukje vlees.