Mensen

Met roots in het onderwijs en twee docenten op het bedrijf is educatie niet weg te denken van onze boerderij. Het bedrijf is een broedplaats voor mensen die willen leren en genieten van de natuur. Ervaren waar voedsel vandaan komt én rust zoeken. We ontvangen regelmatig studenten van Aeres MBO Emmeloord en Warmonderhof, basisscholen en mensen die zich even terug willen trekken uit het jachtige leven. Met plezier bieden we ruimte voor eigen inbreng en ideeën, én de uiteindelijke realisatie van al die plannen.

Een zonnetje maakt alles makkelijker

In het voorjaar, als alles de grond in moet, is het hier hard werken. Gelukkig zijn we met een grote groep en lukt het ons om ook in drukke tijden te waken voor een goede sfeer. Benutten van talent en ervaring, daar doen we het voor. En omdat het groeiseizoen op ons bedrijf kort is, valt de oogst in de zomer. Met een zonnetje erbij wordt alles makkelijker. In mechanisatie komen we niet tekort, dus als voor ons de tijd rijp is gaan we aan de slag. Dat voorkomt een hoop stress en werkdruk.

Met plezier bieden we ruimte voor eigen inbreng en ideeën
Kennis delen

De Biologische sector is nog lang niet uitgeleerd. Wij leren tenslotte nog elke dag. Kennis delen vinden we heel belangrijk, dat doen we als docent bij Aeres, maar ook in onze maatschappelijke rol en bestuursfuncties: BDEko, de bio-vereniging van Flevoland en Bio Academy, het platform waar kennisvraag en aanbod samenkomt.

Kom je langs?

Bezoekers zijn van harte welkom op ons bedrijf. We laten graag zien wat we hier doen én hoe we dat doen. Ben je benieuwd naar ons bedrijf, kom gerust langs, neem contact met ons op. Natuurlijk hebben we ook altijd ruimte voor een excursies of bezoek van een schoolklas.