Kom in het weekend van 16 en 17 juni naar onze Boerderij

Lekker naar de BioBoer laat je kennis maken met bioboeren uit de buurt en maakt de lokale biologische landbouw voor jou zichtbaar en toegankelijk. Lekker naar de BioBoer is gebaseerd op beleven. Zodra je het erf oploopt, gaat er een wereld voor je open. Je ziet, ruikt en ervaart dan wat er zo bijzonder – of eigenlijk zo natuurlijk – is aan biologisch boeren.

Wij doen ook mee, dus kom langs en duik in onze wereld van dieren, planten en mensen.

Lekker naar de BioBoer wordt elk jaar georganiseerd. Beleef een leuk dagje uit, kijk, ruik, proef en doe mee aan een van de boerderij challenges bij jou in de buurt. Tijdens Lekker naar de BioBoer is er bij circa 100 biologische boerderijen, verspreid over heel Nederland, van alles te zien en doen voor kids en hun (groot)ouders.

Farm Foodfestival winter polderland
15 december 2023

Ook dit jaar doen we weer mee met het Farm Foodfestival.

De wereld achter Flevolamb
9 oktober 2022

Soms krijg ik te horen: ‘ik dacht dat jullie alleen schapen hadden!’. Niks is minder waar, we hebben inderdaad schapen maar op ons bedrijf gebeurt zo veel meer dan dat.

Nieuw in het assortiment, vachten van onze eigen schapen
9 september 2021

Sinds kort verkopen we onze eigen biologische schapenvachten in de winkel, kom gerust en kijkje nemen om te zien of er een mooi exemplaar voor u bij zit.